Відомий український державний та політичний діяч. Секретар РНБО України з 3 жовтня 2019 року, а також міський голова Луганська Олексій Данилов стверджує, що Росія більше не буде такою, як раніше. Так, за його словами, у Кремлі планують перенести столицю РФ углиб країни агресора.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «zaxid»

Український урядовець упевнений, що розпад Росії неминучий. Він розповів, що російська еліта вже нібито думає про перенесення столиці кудись углиб самої країни. Також, за словами Данилова, у Росії відбуваються й інші панічні процеси, проте він вирішив не розкривати подробиць.

«Росія фрагментується, Росія не буде в тих межах і зупинити цей процес вже неможливо. Якщо про цей процес починає говорити сам Гітлер на прізвище Путін, то майте на увазі, що це так відбуватиметься. Вони вже зараз говорять про перенесення столиці в глиб Росії, і багато інших процесів – вони вже йдуть», – каже міський голова Луганська.

Окрім цього, є інформація про те, що відомий російський олігарх Олег Дерипаска закликає еліту РФ перенести столицю до Сибіру. Так, вже з'явилися такі чутки, і не лише.

Популярні статті зараз

В гральній індустрії України новий гравець — онлайн казино Cosmobet

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

Дівчина хотіла вразити хлопця на першому побаченні і прийшла гола: він навіть не помітив

"Соски вылетают, что за преисподня?": Maruv в одних трусах раздвинула ноги и показала свое распутство

Все новости

«Я не говорю, що столицю Росії потрібно завтра перенести до Сибіру. Однак рано чи пізно це доведеться зробити. Столиця буде тут», – попереджає Олег Дерипаска.

Читайте також:

"Описатися зі сміху!" росіяни розсмішили українців своєю "мавзолейною" гіперзброєю

Борги за комуналку – не проблема: українці з "хвістами" можуть оформити субсидію

"Продовжуємо готуватися до...": Президент України розповів, яка зараз ситуація з енергетикою