У мережі розмістили досить скандальну інформацію про мера Львова Андрія Садового. З'явилися відомості про те, що він вчасно воєнного стану в Україні вже виділив майже 6 мільйонів гривень лише на таксі для своїх колег.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «Багнет» та у соціальних мережах.

«Садовий возить на таксі за хлібом? У Львові так їздять чиновники. Під час війни мер Львова Андрій Садовий виділив майже 6 мільйонів гривень на таксі для службовців Львівської міської ради. Як повідомляє Багнет, згідно з даними системи «Прозоро», структурними підрозділами Львівської міської ради лише від початку цього року здійснено закупівлю транспортних послуг для службових поїздок на загальну суму 5 744 194,62 грн. Варто відзначити, що такі закупівлі зацікавили і Державну аудиторську службу України», - повідомляється у мережі.

Андрій Садовий: скрін із соцмережі
Андрій Садовий: скрін із соцмережі

Окрім цього, є відомості про те, що виконавчий комітет Львівської ради викотив на таксі понад 3 мільйони гривень, і все це у такий непройнятий для України час.

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

"Накачаний" голуб із величезними лапами позбавив глядачів дару мови: "Це л*йно робила найвища еволюція"

Все новости

«Лідером з безкоштовних поїздок на таксі став виконавчий комітет Львівської міської ради, який викатає 3 336 256,13 грн. Далі йде Адміністрація міського голови - 1 396 493,23 грн, а потім все інше. Переможцем у всіх закупівлях на перевезення виявилось ЛКП «Ратуша-сервіс». Садовий демонструє свою щедрість за рахунок громади. Показово, що видатки на таксі для чиновників не передбачені в бюджеті жодної іншої із 73 громад Львівщини. І тільки у Садового є гроші на халявне таксі», - продовжили у повідолменні.

Скрин публікації в Telegram
Скрин публікації в Telegram

Якщо просто подумати про те, на що пішли такі шалені гроші під час війни, то можна як мінімум здивуватися. У такий час ці гроші можуть допомогти багатьом українцям, а насамперед ЗСУ.