Українців попередили про те, що вже цього літа в нашій країні повернуться перевірки бізнесу та штрафи. Однак це відбудеться не з 1 липня, як раніше казали, а з 1 серпня.

Цю інформацію розмістили на сайті новин "epravda", посилаючись на заяву голови фінансового комітету ВР Данила Гетьманцева.

Український урядовець сказав, що з технічних причин довелося перенести перевірки та штрафи для українського бізнесу.

"Народні депутати не встигли повернути перевірки бізнесу та штрафи за невикористання касових апаратів з 1 липня виключно з технічних причин, ці норми запрацюють з 1 серпня", – повідомляє голова фінансового комітету ВР.

Крім цього, Гетьманцев заявив, що є чимало пропозицій щодо скасування покарань у вигляді штрафу за невикористання реєстраторів розрахункових операцій. Проте, за його словами, Україна не може собі дозволити відмовитися від штрафів через зобов'язання перед МВФ. Це пов'язано з тим, що Україна отримає від МВФ 115 мільярдів доларів фінансування протягом наступних 4 років.

Популярні статті зараз

У Києві відбувся наступний етап всеукраїнського дослідження «Зелені управлінці: кадри для зеленої відбудови України» 

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Они точно есть у каждого: названы привычки, которые способны изуродовать лицо

Все новости

"У нас є меморандум з МВФ, де це чорно по білому написано. Ми можемо багато хотіти, але є реалії, прописані в меморандумі, і від них ми відштовхуватимемося як країна, яка хоче отримати $115 млрд фінансування за 4 роки", – продовжив народний депутат.

Також депутати можуть зробити виправлення у законі №8401, який збирається скасувати пільги та повернути перевірки та штрафи для українського бізнесу.