Важливо повідомити, що в Україні з початку весни було зафіксовано нові ціни на популярні в Україні крупи і навіть макарони. Так, рис, гречка та інші крупи знову змінюють свій ціновий діапазон, що натякає на серйозну нестабільність на ринку.

Цю новину надали на порталі новин «hvylya»

Оновлені дані на офіційному порталі Міністерства фінансів України свідчать, що продовжує дорожчати практично вся продукція. Справа в тому, що, порівняно з минулим місяцем, дорожчає гречка. За кілограм популярної каші треба заплатити близько 70 гривень, що на кілька гривень дорожче, ніж у лютому. На даний момент гречку можна купити від 56,40 грн/кг в Ашані до 89,90 грн/кг у Варусі.

Ціни на гречку
Ціни на гречку

Довгий рис також подорожчав, але буквально на кілька копійок. Так, це незначні зміни, проте найближчим часом ситуація може знову погіршитися. Наприклад, у супермаркеті Варус можна купити кілограм рису за 64,90 гривень, а от у Метро він коштуватиме 85,38 гривень за кілограм.

Популярные статьи сейчас

Наладили лакомую схему: как пилят государственные деньги в Вишневом городском совете

Общая мобилизация и повестки: все украинцы получат электронный код, теперь не спрятаться

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Ціни на рис
Ціни на рис

Крім цього, зросли в ціні навіть макарони, наприклад, популярні макарони пір'я зараз коштують близько 30 гривень за кілограм.

Ціни на макарони
Ціни на макарони

Експерти неодноразово попереджали про те, що м'ясо та овочі сильно зростатимуть у ціні вже з цієї весни. Українців просять приготуватись до чергового стрибка цін на популярні продукти харчування.

Читайте також:

Аномальне тепло та морози до -10: синоптики розповіли, яким буде початок березня в Україні

Стають делікатесом: важливі для життя продукти продовжують встановлювати цінові рекорди