У шанувальників Netflix «болять животи» після перегляду жахливого нового трилера. Так, цей фільм змусить нервувати навіть найстійкіших.

Цю новину розмістили на порталі «dailystar»

Фільм «Вишка» розповідає про найкращих друзів Беккі та Хантера (яких грають Грейс Кароліна Каррі та Вірджинія Гарднер), які піднімаються на вершину радіовишки заввишки 2000 футів, щоб розвіяти порох чоловіка Беккі Дена.

Ден загинув внаслідок нещасного випадку під час сходження. Виникає питання, чому Беккі і Хантер вирішили піти його стопами?

Але коли сходи, якими вони піднімалися на величезну вежу, ламаються, жінки опиняються в повітрі на висоті 610 метрів без можливості спуститися.

Популярные статьи сейчас

Экоинспекция Полесского округа стала площадкой для диалога в рамках Всеукраинской программы ментального здоровья Елены Зеленской

На грани выживания: в Украине сложился плачевный сценарий

Дышать все труднее: украинцы не смогут работать без этого документа

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

Все новости

Кадри з нового фільму "Вишка"
Кадри з нового фільму "Вишка"

Все стає ще гірше, коли сумка з їхніми припасами, включаючи їжу та воду, падає за межі їхньої досяжності, що призводить до відчайдушної спроби знайти її.

Є одна особливо жахлива сцена, де одна з жінок має подолати останні кілька метрів вежі у стилі пожежника, від чого у фанатів спітніли долоні.

Шанувальники були у ступорі від фільму 2022 року, який нещодавно з'явився на потоковому сервісі.

«Ніколи не відчував себе так тривожно, дивлячись фільм, як я дивлюсь Fall на Netflix. Мені будуть снитися кошмари», «Хтось дивився «Вишка» на Netflix? Двоє дівчаток дерються на біса класну радіовишку? У мене 20 хвилин, а у мене вже як мінімум 400 серцевих нападів!», - пишуть відгуки фанати у Twitter.

Читайте також:

"Він грав зі мною": молодий хірург усвідомлено ампутував "причандал" пацієнта, прийнявши його за пухлину

Їв черв'яків і бився з ягуарами: хлопець заблукав у джунглях і прожив там цілий місяць, ставши справжньою легендою