Ось уже понад рік триває жорстока та кривава війна, яку розв'язала Росія на території України. Герої ЗСУ, і не тільки щодня боронять нашу рідну Україну, не даючи окупантам забирати свою в українців. Однак наша свобода дається дуже важкою працею наших воїнів і навіть їхньою загибеллю.

Цю публікацію оприлюднили на порталі «molbuk»

Є інформація про те, що 10 березня українці проводжатимуть наших Героїв, які, на превеликий жаль, загинули, захищаючи нашу Батьківщину від ворога.

Як каже Чернівецька обласна рада, старший солдат Руснак Ілля із військової частини А4436 героїчно загинув на фронті. Його буде поховано у селі Старий Вовчинець.

Руснак Ілля
Руснак Ілля

Популярні статті зараз

Микола Злочевський продовжує висмоктувати гроші з України: підключив кіпрський офшор

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Все новости

Крім цього, українці проводжатимуть в останню путь і Божескула Сергія з військової частини А3715. Його поховають у селі Великий Кучурів.

Божескул Сергій
Божескул Сергій

Солдат Ткачук Михайло із військової частини А7186 також віддав своє життя за незалежність України та її громадян. Його поховають із почестями на Алеї Слави Центрального цвинтаря Чернівців.

Михаїл Ткачук
Михаїл Ткачук

Українці ніколи не забудуть наших Героїв, і завжди пам'ятатимуть їхній героїзм та відвагу. Саме завдяки нашим воїнам Україна лишається незалежною.

На превеликий жаль, буквально щодня точаться жорстокі битви за свободу українців. Не треба забувати якою важкою працею дається наша свобода.

Читайте також:

"Як було б правильно": у ЗСУ розповіли, навіщо роздають повістки у громадських місцях та кого відправляють на фронт

Серйозні наслідки: українські жінки змушені виконувати чоловічу роботу у Польщі

Загинув гордість України – один з наймолодших Героїв: оплакує вся країна