Мешканцям України повідомили, що на українському ринку продовжує дорожчати найпопулярніше м'ясо. Так, через вторгнення Росії на наші землі продовжує зростати в ціні абсолютно вся продукція, що не може не засмучувати. Ситуація з курятиною продовжує погіршуватися, що спричиняє зростання цін.

Цю новину надали на порталі «znaj.ua»

Міністерство фінансів говорить про те, що ціни на курятину постійно зростають, але не різко. Проте вже за довгий час можна спостерігати дуже високі ціни на курячі стегна, грудку і таке інше.

Справа в тому, що українські магазини та супермаркети оновили ціни на курятину. Нині середня ціна на курячі стегна становить 101,95 грн/кг. Важливо зауважити, що у лютому ціна була ще на позначках 98,88 грн/кг.

Окрім цього, нові ціни на курячу гомілку теж показують зростання. Зараз цей продукт коштує 78,95 грн/кг, проте можливе чергове оновлення ціни вже цього місяця.

Популярні статті зараз

Старлінки, дрони Mavic, EcoFlow, РЕБи та критична медицина: БФ молодіжної ініціативи «Надія» з гуманітарною місією на Запорізькому напрямку

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Нові потяги до Європи: "Укрзалізниця" анонсувала несподіваний проект

Все новости

Всіми улюблена куряча грудка продається за 144,60 грн. за кілограм, хоча минулого місяця вона була дешевшою - 139,95 грн/кг.

Також українські експерти запевняють, що і овочі будуть сильно дорожчати вже цієї весни. Щодо цибулі, то вона продовжує встановлювати цінові рекорди.

Читайте також:

Серйозні наслідки: українські жінки змушені виконувати чоловічу роботу у Польщі

Понад 500 гривень: на пенсіонерів України чекають нові щомісячні виплати

Що відбувається з курсом долара і на що очікувати: як дії Нацбанку вплинули на гривню

"Втомився жерти восьминогів?": український олігарх Столар плаче через важке життя