Батько двох дітей залишився без руки та ноги після того, як знепритомнів у відділенні невідкладної допомоги через невиявлений напад сепсису. Однак він прийшов до лікарні через підозри звичайного грипу.

Цю новину розмістили на порталі «dailystar»

35-річний Джунаїд Ахмед зараз намагається зібрати 100 000 фунтів стерлінгів на біонічну руку через сторінку GoFundMe. Він провів шість тижнів у штучній комі.

Одруженому батькові двох дітей зі східного Лондона ампутували праву ногу, пальці лівої ноги та ліву руку після того, як він знепритомнів у відділенні невідкладної допомоги при підозрі на грип.

35-річний чоловік сказав: "Останнє, що я пам'ятаю, це те, як ми з дружиною щось їли. Пробудження через шість тижнів було найбільшим потрясінням у моєму житті. Я був наляканий і так розгублений".

Популярні статті зараз

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Нові потяги до Європи: "Укрзалізниця" анонсувала несподіваний проект

"Буча Комбуча" та "Збройні Сухарі України" зникнуть назавжди: знущання з символів нарешті припинять

Бренді та вино з лохини: українські фермери вийшли на новий рівень переробки ягід

Все новости

Чоловіку ампутували кінцівки
Чоловіку ампутували кінцівки

Лікарі ввели чоловіка в штучну кому після того, як дізналися, що великий сепсис призвів до відмови його печінки, серця та легень.

Лікарі вважають, що він заразився сепсисом після того, як йому зробили сумнівну медичну процедуру на хребті після нападу болю у спині.

Після цього діагнозу у вересні 2022 року він переніс дві чотиригодинні операції з ампутації, перш ніж провів ще два місяці у лікарні.

Чоловіку ампутували кінцівки
Чоловіку ампутували кінцівки

Він сказав: "Щоразу, коли я говорив медсестрам, що "не можу цього зробити", вони відповідали мені, що "ні, це не варіант". Це було кохання, якого я потребував, і через два тижні я побачив значне поліпшення своєї сили. Я продовжував думати про свою дружину та дітей, і це підтримувало мене. Я просто хотів жити для своєї сім'ї, дітей та дружини".

З того часу чоловік повернувся додому і прагне скоріше повернутися до «нормального життя».

Читайте також:

У Німеччині чеченець побив українського військового, що прибув на лікування.

Офіцер у військовій частині побив строковика: українці розділилися