Стало відомо, що на порталі Міністерства фінансів України з'явився скандальний коментар. Справа в тому, що жінка, яка вже кілька років не користується послугами Ощадбанку, виявила, що державний банк, як і раніше, продовжує з нею «співпрацювати».

Відповідну публікацію розмістили на порталі «gsminfo»

Українка розповіла, що вона 5 років тому закрила свій депозит у Ощадбанку і з того часу не користується його послугами. Це говорить про те, що вона не має ні карти, ні активів у цьому банку. Однак, при закритті рахунку процедура відбувалася по телефону. Згодом виявилося, що протягом усіх 5-ти років Ощадбанк відправляв жінці смс-повідомлення від банку. Ця послуга коштує 7 гривень щомісяця, що говорить про те, що українка отримала нібито «борг», який має сплатити як клієнтка банку.

Як повідомляється, в Ощадбанку смс-повідомлення вважаються платними і коштують вони 7 гривень на місяць. Найцікавіше в тому, що відмовитися від цієї слуги не можна, а гроші з картки знімаються щомісяця. Через те, що жінка не мала на карті грошей, яку вона закрила, їй накопичувався борг за дану послугу.

«І ось сьогодні приходить смс «вашим зверненням послугу інформування відключено». Хоча я нікуди не зверталася і давно за цей банк забула. Знаю із відгуків знайомих, що банк із вкрай ненадійних і вішаючих на людей всілякі вигадані борги вирішила перевірити і не дарма. За дебетовою (!) карткою борг за смс інформування, це як взагалі? Я мовчу про те, що банк за всі ці роки жодного разу про цей «борг» не повідомив, що навіть не надсилає смс, але спритно списує гроші», – розповіла обурена українка.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

Читайте також:

Оце турбота: як чиновники хочуть зберегти здоров'я українців

Найкраще робити запаси: українцям розповіли, коли цибуля подорожчає ще на 30%