На превеликий жаль, на території України змінилося буквально все через повномасштабне вторгнення росіян. Багато жителів нашої країни були змушені залишити рідні будинки, оскільки у них просто не лишилося вибору. Через це переселенцям надано державну допомогу, проте було введено кілька нововведень.

Відповідну публікацію розмістили на порталі новин «tribun»

Важливо повідомити, що соціальні служби розпочнуть перевірку серед переселенців. Це може статися лише тоді, коли з'являться якісь підозри через неправомірне одержання виплат внутрішньо переміщених осіб.

Справа в тому, що була проведена нарада, де віце-прем'єр-міністр Ірина Верещук заявила, що соціальні служби можуть перевіряти переселенців лише тоді, коли з'являються якісь підозри щодо виплати їм соціальної допомоги.

Крім цього, вона наголосила, що представники соціальних служб мають попереджати переселенця про свій візит заздалегідь та повідомити про перевірку.

Популярні статті зараз

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

"Ми не можемо допустити жодної дискримінації внутрішніх переселенців. Людей повинні попереджати. Вони не зобов'язані 24/7 знаходитися вдома, щоб не втратити грошову допомогу від держави, яка їм дуже потрібна", - розповіла Ірина Верещук.

Читайте також:

"Зайві" квадратні метри: які штрафи чекають на українців за несплату податку на нерухомість

Крайній термін – 3 місяці: що мають зробити пенсіонери, щоби не втратити частину своїх виплат

"Ситуація складна": в енергосистемі України зміни, що чекає на українців