Мешканців України попередили про різке погіршення погоди. Вже з цього тижня очікується повернення холодної зими, яка принесе неприємні погодні умови у вигляді снігу, холоду, дощу та навіть снігопадів. Однак при зіткненні теплого та холодного фронтів можуть виникнути грози та блискавки.

Цю новину розмістили на порталі «today»

Повідомляється, що вже з 27 березня українці можуть відчути різкі зміни. Так, синоптик Станіслав Щедрін каже, що перші погіршення погоди розпочнуться на заході України.

Також він каже, що в решті регіонів також буде неприємна зимова погода, проте вона може тривати лише кілька днів. Очікується багато снігу та ускладнений рух на українських дорогах через стихію.

"Рекомендую бути обережними, адже, на мою особисту думку, негода вдарить досить потужна, хоч і на кілька днів", - каже український синоптик.

Популярні статті зараз

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

У Тиві рванула ТЕЦ: місто без опалення у сильні морози

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

Все новости

Вже з 28-29 березня в Україні буде сильний вітер та дощ, який перейде у неприємний мокрий сніг. Також варто очікувати зниження температури.

"28 березня на заході, півночі та в більшості центральних областей України очікується різка зміна погоди: похолодання, штормовий вітер та серйозні дощі з переходом у мокрий сніг! Можливо тимчасове утворення снігового покриву!" – попереджає Наталія Діденко.

Щодо столиці України, то 28 березня там очікується така ж неприємна зимова погода.

Важливо повідомити, що за словами синоптиків, весняна погода почне повертатися з 31 березня. Це натякає на те, що катаклізми в Україні триватимуть лише кілька днів.

Читайте також:

Українці зобов'язані сплатити податок за квартиру: у податковій розповіли, скільки і коли

Не депутати і не прокурори: які українці одержують пенсію від 8 тисяч гривень після індексації