Є відомості, що суд у Львові визнав чоловіка з Києва винним. Так, він одягав на себе жіночий одяг, щоб видавати себе шкільним лікарем.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «hromadske»

Як повідомляється, слідство встановило, що чоловік із Києва ще у грудні 2021 року в жіночому одязі проник у дві львівські школи. Він вирушив до туалету школи номер 34, де зустрів маленьку 7-річну дівчинку і сказав їй, що йому потрібно її оглянути, представившись лікарем. Ці жахливі дії тривали доти, доки не пролунав дзвінок на перерву і в туалет не зайшли інші школярі. Це було 9 грудня 2021 року.

Схожа ситуація була і 20 грудня. Проте цього разу чоловік у жіночому одязі вирушив до дитячої школи мистецтв №5. Він також пішов у шкільний туалет, де підійшов до неповнолітньої та запропонував їй зняти з себе одяг. Смілива дівчинка змогла відштовхнути його та втекти з туалету.

Зазначається, що в суді злочинець відмовлявся визнаватись у своїх злочинах і в тому, що він взагалі був у цих школах, але в них встановлено камери відеоспостереження. Окрім цього, діти зі шкіл дали свідчення, як і вчителі.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Суд визнав киянина винним у розбещенні неповнолітніх та засудив його до 8 років позбавлення волі. Ще він має заплатити сім'ї потерпілої 7-річної дівчинки 150 тисяч гривень у вигляді моральної компенсації.

Читайте також:

Повалені дерева, зірвані дахи та відсутність світла: в Україні вирує негода

Тепер точно втече з України: нервового митрополита Павла "мерседеса" засікли у несподіваному місці