Жителям України повідомили несподівану новину щодо цін на дуже популярний і необхідний продукт. Річ у тім, що очікується, що ринок цибулі у 2023 році таки стабілізується, а ціна на сам продукт почне знижуватися. Так, з'явилося раптове зростання посіву цибулі в Нідерландах, а також нові контракти з Південною Африкою та Європою.

Відповідну інформацію оприлюднили на порталі новин «agroportal»

Президент Асоціації виробників часнику України та представник нідерландської компанії з вирощування часнику та цибулі Юліанна Мусса вирішила поділитися цінною інформацією. Він каже, що на заході України планується вирощування цибулі. Так, це говорить про те, що в Україні буде більше цибулі, що натякає на зниження цін на цей овоч.

Крім цього, фахівець каже, що Україна також може отримати насіння цибулі-шалоту нідерландської селекції. Також варто очікувати на постачання від інших країн, з якими вже підписано нові контракти, і не треба забувати про новий майбутній урожай, який буде достатнім великим в Україні.

«Що стосується ціни на цибулю, то вона зменшиться, коли почнуть збирати новий урожай, а це вже за місяць. Тому вже навесні очікується, що ціни на цибулю впадуть, і ринок стабілізується. Звичайно, цибуля не може коштувати, як минулого року, але й не досягне такої пікової позначки, як цього», — заявила президент Асоціації виробників часнику України та представник нідерландської компанії з вирощування часнику та цибулі.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Запахло смаженим: столичний мажор Олександр Слобоженко зібрався тікати та перевозить авто?

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Все новости

Читайте також:

Можна зітхнути: в Україні обвал цін на життєво важливий продукт

На любителів ягід чекає неприємний "сюрприз" цього сезону: краще підготуватися