Вже незабаром деякі українці зможу отримати допомогу від держави. Наразі йдеться про українців, яким потрібно звернутися із заявою до ПФУ.

Цю новину надали на порталі «tehnofan»

Усі мешканці нашої країни вже чудово в курсі, що у квітні закінчується опалювальний сезон. Ця ситуація говорить про те, що з 1 травня по 30 вересня робитиметься черговий розрахунок субсидій на комуналку на сезон, що не опалюється.

Важливо повідомити, що з 16 жовтня по 15 квітня буде зроблено розрахунок таких субсидій: на оплату комуналки із постачання теплової енергії, постачання та розподіл природного газу, постачання та розподілення електроенергії для централізованого, автономного та індивідуального опалення.

Субсидии в Украине
Субсидии в Украине

Популярні статті зараз

Національна академія наук послала Стефанчука вслід за Табачником і Азаровим

Податкова заявила про жорсткі перевірки: кого "потрусять" по повній. Озвучено список

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

"Скандал у Сільпо": українець звинуватив мережу у торгівлі гуманітарною допомогою

Все новости

Допомогу у вигляді субсидії на неопалювальний сезон можуть отримати практично всі люди, які отримували субсидії в опалювальний період. Цей посібник буде призначатися автоматично за умови, що Пенсійний фонд матиме дані про сім'ю та про їх майно. Важливо зауважити, що інформація має бути незмінною. Якщо ж зміни у складі сім'ї та майні відбулися, то про це потрібно повідомити ПФУ протягом місяця.

Субсидии. Фото: скриншот YouTube-видео.
Субсидии. Фото: скриншот YouTube-видео.

Однак, є такі категорії, які зобов'язані відвідати ПФУ для отримання субсидії. Наразі йдеться про тих, хто має вдома ВПО, якщо члени домогосподарства орендують житлові приміщення для проживання та платять комуналку. Також сюди відносяться люди, яких кількість зареєстрованих осіб, що фактично проживають, у домогосподарстві менша, ніж зареєстрованих. А ще якщо домогосподарство звертається за субсидією на купівлю зрідженого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива.