Останнім часом дедалі більше українських міст заливає водою. Синоптики сказали, що пік паводків у столиці України через велику кількість води у Дніпрі буде 22 квітня. Проте на сьогоднішній день у Києві аварійних затоплень не було.

Цю новину розмістили на порталі «obozrevatel»

Директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук заявив, що очікується 2 рівень безпеки. Так, ситуація досить серйозна і через це було оголошено помаранчевий рівень небезпеки.

"Сьогодні по місту Києву у нас немає аварійних підтоплень. Є підтоплення заплавних територій. Ці території майже щороку підтоплюються при весняних повенях. Згідно з інформацією Укргідрометцентру, пік весняної повені ми чекатимемо десь 22 квітня. Також повінь цього року збільшується на 0, 5-1 метр порівняно з минулими роками", – попереджає Директор Департаменту муніципальної безпеки КМДА Роман Ткачук.

Крім цього, він сказав, що 17 квітня вже затоплено острови у парку Муромець, Гідропарк, Галерну затоку, Корчувате, Труханів острів та деякі ділянки з приватними будинками на Осокорках.

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Зеленський підписав новий закон про пенсії для українців: що змінилося та чого очікувати

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Читайте також:

Адвокат прогнозує масштабну мобілізацію в Україні: "Братитимуть усіх поспіль"

У ДСНС заявили, що більшу частину України може сильно затопити: заллє житлові будинки і не лише