Стало відомо, що на території України в школах вирішили скоротити кількість предметів. Саме через це український освітній омбудсмен Сергій Горбачов вирішив прокоментувати цю для багатьох несподівану подію.

Відповідну інформацію Сергій Горбачов опублікував на своїй сторінці у Facebook.

Сергій Горбачов зазначив, що насамперед треба думати не про предмети, а про саму освіту для маленьких українців. Проте дискусії щодо скорочення предметів у школах набирають обертів.

Освітній омбудсмен також каже, що багато українців вважають, що їхнім дітям доведеться переучуватися та підлаштовуватись під нові методики. Але, навіть незважаючи на те, що це до душі далеко не всім, з таким поворотом подій доведеться змиритися.

Школа. Фото: скриншот YouTube.
Школа. Фото: скриншот YouTube.

Популярні статті зараз

Виробникам та фермерам оголосили головні вимоги та правила: Держекоінспекція провела важливу дискусію

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

«Шкільний предмет — дещо штучно виділена на користь організації освітнього процесу частина змісту освіти. Для нас же головним мають бути не „предмети“, а які знання та компетентності отримають наші діти в результаті здобуття освіти… Треба вчити тому, що їм справді потрібно у житті. І вивчати зацікавлено», — каже Сергій Горбачов.

Ще він сказав, що Україна нібито посідає перше місце у кількості предметів, а це може вплинути на якість навчання. Експерт переконаний, що потрібно отримувати нові знання, які потрібні в реальному житті.