У російський Бєлгород ввечері у четвер, 20 квітня, завітала потужна "бавовна". Момент вибуху потрапив на камери.

Хоча спочатку російські пропагандисти повідомили про "падіння невідомого об'єкта", у міноборони РФ повідомили, що на Бєлгород впала авіабомба, яку російські окупанти хотіли спрямувати на Харків. Відповідне відео опублікували в соцмережах.

Так, на кадрах спочатку чутно гучний свист, а потім уже відбувається вибух. За словами очевидців, вибухова хвиля була настільки сильною, що один з автомобілів підкинуло на дах магазину.

У момент прильоту в Харкові лунала повітряна тривога, тому в мережі припустили, що на російське місто впала авіабомба, яку РФ хотіла спрямувати на Харків. Йдеться про ФАБ – це розроблена в СРСР 500-кілограмова авіаційна бомба загального призначення з фугасною боєголовкою, яку в основному використовують ВПС РФ.

Таку інформацію опублікували і російські "воєнкори", які також звинувачують у вибуху самих окупантів. А пізніше у Міноборони РФ зізналися, що їхній літак "загубив" бомбу.

Популярні статті зараз

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

А пізніше у Міноборони РФ зізналися, що їхній літак "загубив" бомбу. "Над російським Бєлгородом під час польоту літака Су-34 відбувся "позаштатний схід авіаційного боєприпасу", – заявили там.

Внаслідок "бавовни" на дорозі Бєлгорода з'явилася величезна вирва. Губернатор Бєлгородської області В'ячеслав Гладков уже відреагував на "НП". Він заявив, що вирва, яка утворилася на дорозі, була діаметром 20 метрів.