Стало відомо про те, що українці з інвалідністю, пенсійним віком, безробітними та сім'ями з дітьми можуть отримувати безкоштовні продуктові набори. Проте цей проект розрахований на українців лише однієї області – Миколаївської.

Дану інформацію опублікували на сайті новин «uaportal»

Завдяки фонду «Світлі справи», який займається благодійністю, українці, які мають дітей віком до 5 років, можуть отримати безкоштовні продукти. Для цього необхідно перейти за посиланням та заповнити форму.

Що стосується самої заявки, то потрібно вказати: ПІБ дитини та її свідоцтво про народження, ПІБ батька, район місця проживання в Миколаєві, індивідуальний податковий номер, номер телефону, дані паспорта або ID картки, дату народження, фактичну адресу проживання, адресу реєстрації та електронну пошту.

Корзина с продуктами. Фото: скриншот Youtube-видео
Корзина с продуктами. Фото: скриншот Youtube-видео

Популярні статті зараз

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

Для того, щоб отримати «гуманітарку» іншим категоріям українців, потрібно перейти за іншим посиланням.

Однак тут також потрібно заповнити анкету. Для цього необхідно вказати: ПІБ, індивідуальний податковий номер, свій номер телефону, дані паспорта або ID картки, дату народження, фактичну адресу проживання, адресу реєстрації, електронну пошту.

Крім того, якщо є якісь питання, що є можливість звернутися за телефоном: 0 800 300 520.