У соціальній мережі опублікували скандальну інформацію про одного з українських воєнкорів. Справа в тому, що замість гуманітарної допомоги він обзавівся джипом за колосальні гроші, а його мама тепер має віллу в Іспанії, яка коштує понад 4 мільйони доларів.

Цю інформацію оприлюднили у соціальних мережах, посилаючись на інформацію від колишнього народного депутата Мосійчука.

«Військком Одеської області Євген Борисов під час війни завіз як гуманітарку Mercedes Benz G63 AMG 2022 року, а його мати стала власницею вілли в Іспанії, — повідомляє екс-нардеп Мосійчук. Як повідомляється, вартість будинку в Марбельї 3 мільйони 950 тисяч євро», - повідомляється у мережі.

Скріншот з Telegram
Скріншот з Telegram

Крім цього, він купив собі дорогий елітний позашляховик німецької марки Mercedes 2022 року випуску.

Популярні статті зараз

Гральний бізнес заганяють у тінь: замість податків та донатів – хабарі та відкати

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Будівельна мафія розквітла у столиці: хто стоїть за мільярдними схемами

Все новости

Скріншот з Telegram
Скріншот з Telegram

Однак це далеко не все, оскільки цей автомобіль виїхав з України під час війни. Є відомості, що зараз він знаходиться в Іспанії, а сам його власник має величезний тіньовий дохід.

Скріншот з Telegram
Скріншот з Telegram

«Преміальний Mercedes G63 AMG 2022 випуску оформлений на дружину Олександру. У листопаді це авто виїхало з України. Наразі машина знаходиться в іспанській Марбельї. За даними екс-нардепа Мосійчука, Борисов отримує величезний тіньовий прибуток від продажу "білих квитків"», - продовжили у популярному месенджері.

Скріншот з Telegram
Скріншот з Telegram