В Україні все частіше порушується питання: що ж буде далі з пенсійними виплатами. Майбутні пенсіонери не розуміють, як і коли вони вийдуть на пенсію. Саме через це у ПФУ вирішили поділитися цікавою інформацією.

Цю новину оприлюднили на сайті «znaj.ua», посилаючись на інфографіку ПФУ.

Мешканцям України розповіли про нововведення. Тепер люди можуть робити добровільні внески на пенсії як для себе, так і іншого українця. Однак якщо внески робляться на себе, то в такому разі набувається офіційний трудовий стаж. Це говорить про те, що буде збільшено виплати в майбутньому.

"Оплата 50 грн - додає 1 день стажу, сплати 1474 грн - місяць стажу", - йдеться в повідомленні.

Добровільні пенсійні внески
Добровільні пенсійні внески

Популярні статті зараз

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Они точно есть у каждого: названы привычки, которые способны изуродовать лицо

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Важливо зазначити, що для того, щоб стати добровільним платником, то потрібно придбати 16 років без пенсійного віку, а також не стояти на обліку в реєстрі застрахованих осіб.

Пенсионер. Фото: скриншот YouTube-видео
Пенсионер. Фото: скриншот YouTube-видео

Щодо благодійних внесків, то їх може робити кожен охочий. Так, кожна людина може надсилати кошти пенсіонеру. У ПФУ повідомляється, що у такому разі 70% від сплаченої суми підуть певному пенсіонеру, а решта 30% залишаються у розпорядженні Пенсійного фонду у зв'язку з відповідним законом «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування».

Благодійні пожертвування
Благодійні пожертвування