Українцям повідомили, що деякі категорії громадян можуть безкоштовно відпочити в Карпатах. Це стосується внутрішньо переселених осіб, ветеранів та волонтерів.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «Хвиля»

ВПО, ветерани та волонтери України отримали унікальну пропозицію від «Теплої гори» у Карпатах. Справа в тому, що ці категорії українців можуть відновити свої сили на відпочинку безкоштовно.

Ця програма «Коло» є реальною завдяки підтримці французького фонду Fondation de France. Це все робиться для українців абсолютно безкоштовно.

Відпочинок у Карпатах: скрін із соцмережі
Відпочинок у Карпатах: скрін із соцмережі

Популярні статті зараз

Микола Томенко назвав Ківалова символом "правової держави" та "доброчесної судової влади" в Україні

Екоінспекція Поліського округу стала майданчиком для діалогу у рамках  Всеукраїнської програми ментального здоров’я  Олени Зеленської

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

Цей відпочинок розрахований на 10 днів і включає такі програми: безкоштовне проживання та харчування з рослинних страв, перебування в екологічно чистому регіоні серед гір та карпатської природи, ранкова та вечірня програми, емоційні кола підтримки. Також передбачено до години залучення в день у діяльність з підтримки простору, консультації щодо влаштування на роботу чи проживання, а також допомога щодо оформлення документів.

Це досить цікавий проект. Завдяки закордонним партнерам України деякі люди, які потребують людей, можуть відновитися абсолютно безкоштовно в такі непрості часи.

Читайте також:

Як швидко схуднути до літа: п'ять простих способів позбутися зайвої ваги

"Вважається недоцільним": в Україні збираються мобілізувати ще одну категорію чоловіків