Громадянам України повідомили, якою буде погода найближчим часом. Так, синоптики виконали чудову роботу і попередили про те, що в нашій країні буде тепло, проте на заході України варто очікувати прохолодну погоду. Також захід України можуть накрити весняні грози, а температура повітря залишатиметься досить високою.

Цю інформацію повідомив Укргідрометцентр.

Українців порадували сприятливим прогнозом погоди. Справа в тому, що в нашу державу прийшло справжнє тепло, що не може не тішити.

«Теплі речі можна вже ховати у шафу, адже в Україну прийшло довгоочікуване тепло», - кажуть народні синоптики.

Також було наголошено, що на території південної України температура повітря прогріється до +27 градусів тепла.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Серйозно вдарить по кишені: українцям повідомили, скільки доведеться платити за електроенергію

Все новости

Щодо західної України, то протягом трьох днів там будуть короткочасні дощі та грози. Однак у деяких районах буде дуже сильний вітер та навіть град.

Потепление в Украине.  Фото: скриншот YouTube-видео
Потепление в Украине. Фото: скриншот YouTube-видео

Решта території України буде практично без опадів. У нічний час доби температура буде від +8 до +14 градусів, а вдень від +18 до +23 градусів.

17 та 18 травня майже по всій Україні очікується приємна погода – від +22 до +27 градусів вище за нуль. У Карпатах буде +4 – +9 тепла вночі, а вдень – +9 – +14.

19 травня опадів також не варто очікувати, крім західної частини України, оскільки там можуть бути грози та дощі. Вночі температура повітря буде від +9 до +15, а вдень – від +21 до +27 вище за нуль.