У мережі з'явилася дуже несподівана та доволі тривожна інформація про те, що українців, які мають борги за комунальні послуги, можуть вносити у кредитні історії. Про це заявив гендиректор компанії Yasno Сергій Коваленко.

Цю інформацію повідомили у компанії Yasno.

Сергій Коваленко каже, що українці неохоче платять за комунальні послуги. Однак, за його словами, люди не соромляться брати кредити, щоб купувати техніку тощо.

Гендиректор компанії Yasno також повідомляє, що українці вже назбирали борги за електроенергію на суму 1,7 мільярда гривень.

У зв'язку з тим, що борг стає серйозною проблемою, у компанії Yasno вирішили передавати інформацію про боржників до Українського бюро кредитних історій.

Популярні статті зараз

Питна вода, паливна деревина та інші питання: на Миколаївщині обговорили актуальні проблеми регіону

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

"Ідеолог сучасного рашизму": Микола Томенко вказав, ким став алкоголік-Мєдвєдєв

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Все новости

Коммуналка. Фото: скриншот YouTube-видео
Коммуналка. Фото: скриншот YouTube-видео

Це говорить про те, що банки та фінансові установи отримуватимуть інформацію про боржника, якому потім навряд чи видадуть кредит.

"Ми знаємо про складні обставини, але є клієнти, які не платять за використану електроенергію та інші комунальні послуги, але при цьому беруть кредити, наприклад, на чергові нові iPhone. Саме на таких клієнтів і розрахована така активність", - повідомляє Сергій Коваленко.

Крім цього, він наголосив, що українці, які вчасно платять за комуналку, отримають гарну кредитну історію. Так, це говорить про позитивну кредитну репутацію.

Читайте також:

7000 гривень до пенсії згори: українських пенсіонерів ощасливлять потужними "бонусами"?

До 3 тисяч гривень: українцям роздають одноразову фінансову допомогу