Усім відомий білоруський диктатор та дружок Путіна Лукашенко вирішив зробити раптову заяву на тлі чуток про свою страшну хворобу. Він стверджує, що вмирати не має наміру і розповів, що у нього нібито був аденовірус.

Про це повідомляється на порталі новин «ТСН»

Агентство пропаганди у Білорусі повідомляє, що Лукашенко з'явився на засіданні охорони здоров'я. Так, самопроголошений президент вирішив вийти в люди на тлі чуток про його тяжкий стан.

"Хлопці, я нікого не пошкодую. А якщо хтось думає, що я вмирати зібрався, заспокойтеся. Заспокойтеся. Це не більш ніж порожні міркування у месенджерах та телеграм-каналах. Аденовірус чи що там було? Аденовірус. Нічого. Лікується за три Але оскільки у мене не було можливості лікуватися (то в Москву треба, то суботники, то в Гродно, потім Гомель), все це накопичилося. Тому вмирати я не збираюся, хлопці. Ви ще мучитиметеся зі мною дуже довго", - каже диктатор.

Лукашенко заявив, що не збирається вмирати
Лукашенко заявив, що не збирається вмирати

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Як зазначили журналісти, у Лукашенка на засіданні був досить бадьорий та здоровий вигляд. Він говорив нормальним і природним голосом, а не так як тижнем раніше. Так, минулого тижня він мав хриплий голос і дуже млявий вигляд. Ще в нього були опухлі руки, одна з яких була перебинтована. Але тепер бинта на його руці немає.

Перші чутки про його тяжкий стан з'явилися, коли він приїхав до Москви 9 травня на парад. Але тоді йому нібито раптово погано стало, і він повернувся до Білорусі.