На превеликий жаль, країна-терористка продовжує обстрілювати ракетами територію України. У нашій державі склалася дуже тяжка ситуація з критичною інфраструктурою, і українці неодноразово відчували це на собі. Станом на 24 травня через терор РФ було знеструмлено 14 населених пунктів.

Про це повідомляється на порталі новин «obozrevatel»

Як повідомляється на Сумщині через обстріл з боку Росії без світла залишилося приблизно 2.4 тисячі людей. Ще в Запорізькій області було знеструмлено 4 населені пункти.

Крім цього, прес-служба Міністерства енергетики України заявила, що через масований обстріл ворога люди залишилися без світла в Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

"Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє ситуація безпеки. За добу вдалося повернути світло для майже 22 тисяч споживачів. Більшість із них – це абоненти у Донецькій та Запорізькій областях", - повідомляється мешканцям України.

Популярні статті зараз

Після Вишневого пішли за Краматорськом: як продовжують розкрадати кошти

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Просідання цін: традиційний український борщ стає дешевшим

Все новости

Отключение электроэнергии. Фото: скриншот Youtube-видео
Отключение электроэнергии. Фото: скриншот Youtube-видео

Варто зауважити, що навіть за таких складних умов в Україні енергопостачання продовжує надходити мешканцям нашої країни. Так, проблеми є серйозні та пошкоджено чимало критичної інфраструктури. Проте енергопостачання досить стабільне, а ремонтні роботи продовжуються. До того ж на даний момент не планується імпорт електроенергії.

"Про ситуацію у газовій галузі. За добу обсяг газу в українських сховищах зріс на 32,5 мільйона куб. м. Запаси блакитного палива становлять понад 9,3 мільярда куб. м", - продовжили у повідомленні.

Також є чимало чуток про те, що влітку можуть повернути віялові відключення від світла. Це з ремонтними роботами на об'єктах енергопостачання. Ще в Укренерго вже неодноразово зверталися до українців із проханням економити електроенергію, особливо у вечірній час доби.