Українцям повідомили, що в Україні існує спеціальна система надання знижок на комунальні послуги. Це говорить про те, що є такі категорії українців, які одержують значні знижки на комуналку і взагалі можуть за неї не платити.

Цю інформацію розмістили на сайті «znaj.ua», посилаючись на дані ПФУ.

Насамперед необхідно повідомити, що до цієї категорії належать певні українці пенсійного віку. Щоб отримувати пільги на комуналку, потрібно відповідати певним критеріям. Також передбачено регулярний перегляд права на них.

Крім цього, пенсіонерам, які мають особливі заслуги перед Україною або членам сім'ї таких осіб, яких уже немає в живих, належить знижка на комуналку у розмірі 100%. Наприклад, воїни, які брали участь у бойових діях або відзначилися за службу.

Украинские пенсионеры
Украинские пенсионеры

Популярні статті зараз

Запахло смаженим: столичний мажор Олександр Слобоженко зібрався тікати та перевозить авто?

У Кременчуцькій міській раді гадають, як вкрасти бюджетні кошти

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Також йдеться про пенсіонерів, які працювали педагогами, медиками, фармацевтами, фахівцями із захисту рослин та бібліотекарями у селі чи в малих містах. Сюди ж можна віднести тих людей, які мешкають у сільській місцевості, і працюю чи працювали у музеях, державних та комунальних закладах культури, навчальних закладах та сфері культури.

Важливо відзначити, що знижка на комуналку поширюється на всі види комунальних послуг.

Завдяки такій системі спеціальних знижок українці можуть значно покращити своє фінансове становище та заощадити на зайвих витратах.