У мережі повідомляється, що 9 червня, у п'ятницю приблизно з 10 ранку на українсько-польському кордоні буде перекрито рух з боку Польщі.

Цю інформацію оприлюднили на порталі «visnyk», посилаючись на дані сайту «ВСН» та відомості бізнесмена з Польщі Томаша Бартецького.

Повідомляється, що 9 червня польські громадяни вийдуть на протест, щоб перекрити такі пропускні пункти: «Гребене»-«Рава Руська», «Дорогуськ»-«Ягодин», «Медика»-«Шегині», «Корчева»-«Краковець».

Окрім цього, ходить дедалі більше чуток про те, що буде проведено мітинг проти неконтрольованого перевезення українського зерна. Цей мітинг буде проведено з 9 червня з 10.00 до 12 червня до 24.00. Уточнюється, що цей захід відбудеться у Окопах.

Також на це відреагувала і речник Волинської митниці Валентина Черниш. Вона поки що не знає, якого характеру буде мітинг. Однак вона знає про мітинг 9 червня з боку поляків.

Популярні статті зараз

Питання цивільного захисту населення розглянули на нараді Президента з обласними керівниками

Як син закарпатського "лісового мафіозі" Юрій Сойма "пиляє" гроші на Івано-Франківщині

Марченко-Гринівецький-Чердинців розпродали землю під час війни: одеська блогер обурилася дивними контрактами

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

До того ж, Валентина Черниш розповіла і про мітинг польських фермерів 7 червня. Тоді вони блокували ПП "Шегіні", але, за словами чиновниці, цей мітинг тривав недовго.

«Активісти заблокували рух вантажних транспортних засобів, які прямували з України до Польщі. Пропуск легковиків, автобусів та вантажівок на в'їзд в Україну здійснювався у звичайному режимі», - сказала вона.

Ще вона прокоментувала попередження бізнесмена з Польщі Томаша Бартецького про блокування і сказала: «Отже, в якому форматі і яким чином блокуватимуть чи ні «Дорогуськ» 9 червня, поки що невідомо».