Повідомляється, що у нашій державі хочуть запровадити накопичувальні пенсії вже з 1 січня 2024 року. Це надасть змогу українцям інвестувати у свою старість за рахунок сплати Єдиного соціального внеску. Влада підкреслила, що накопичувальну систему набагато легше запустити в тому випадку, якщо буде повноцінне функціонування ринку капіталу.

Цю інформацію оприлюднили на сайті "novyny.live", посилаючись на заяву Дениса Шмигаля.

Повідомляється, що Україна зможе створити структуру подібну до фондового ринку тоді, коли в нашій країні буде створено національну модель біржової торгівлі на ринках капіталу та організованих товарних ринках.

Важливо повідомити, що вже є домовленість між владою України, Американською торговою палатою та USAID. Це говорить про те, що вже найближчим часом буде створено інфраструктуру для функціонування ринку капіталу.

Прем'єр-міністр України заявив, що до проекту можуть приєднатися українські партнери, що залучить найкращих практиків. Ще в Україні планується запровадження інновацій та проведення реформ навіть у військовий стан.

Популярні статті зараз

Гральний бізнес заганяють у тінь: замість податків та донатів – хабарі та відкати

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

Важливо повідомити, що раніше в Україні нардепи внесли до ВР новий законопроект №9212 "Про накопичувальне пенсійне забезпечення". У ньому йдеться про те, що пенсійна реформа почне працювати вже з 1 січня 2024 року.