В Україні продовжується випуск продуктових наборів для постраждалих від війни. Так, благодійний фонд "Стабілізейшен Супорт Сервісез" відкрив реєстрацію для отримання гуманітарної допомоги.

Про це пише портал "znaj.ua"

Ця допомога надається людям, які змушені залишити свої будинки через російську агресію. Фонд пропонує значну та якісну підтримку, надаючи продуктовий набір, що складається із 4 коробок загальною вагою 67 кг.

Програма допомоги від благодійної організації поширюється на домогосподарства у Глухові Сумської області, які постраждали від війни та складаються з 4 та більше осіб.

Продуктовий набір: скрін із мережі
Продуктовий набір: скрін із мережі

Популярні статті зараз

Криптобіржа WhiteBIT: як адепт "російського світу" Шенцев та його друг Володимир Носов відмивають криваві гроші та кидають українців

Схема фінансування «вагнерівців» Станіслава Кондрашова через його вугільну компанію «Telf AG»

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Лилия Ребрик оголила свое тело, приспустив халатик: "На ночь обязательно.."

Все новости

Для реєстрації на отримання набору треба запонити онлайн-форму. Запит має бути відправлений повнолітньою особою. У формі вкажіть таку інформацію: чи було отримано раніше гуманітарну допомогу від інших організацій, кількість членів домогосподарства, ПІБ голови домогосподарства, стать, вік, контактний номер телефону, наявність інвалідності та поточне місце проживання. Також є можливість залишити коментар за потребою.

Заповнення заявки гарантує отримання гуманітарної допомоги, якщо ваше домогосподарство відповідає критеріям програми фонду. У разі схвалення заявки, ви отримаєте SMS-повідомлення з інформацією про місце та дату отримання допомоги. Заявки приймаються до 7 липня, тому потрібно поспішити.

Продукты питания. Фото: скриншот Youtube-видео
Продукты питания. Фото: скриншот Youtube-видео

Обробка заявки може тривати від 2 до 4 тижнів. Якщо у вас виникнуть питання, ви можете зв'язатися за такими контактними даними: телефон - 0800 33 27 40, електронна пошта - info@sss-ua.org.