Мобільний оператор «Київстар» нещодавно надав своїм абонентам дві нові цікаві послуги. Скориставшись цими послугами, клієнти можуть отримати додаткові гігабайти інтернету, якщо їхній основний пакет послуг виявиться недостатнім.

Відповідну інформацію надали на сайті «today»

Для доступу до цієї функції користувачам достатньо набрати 9391# і необхідна сума буде списана одночасно з оплатою основного тарифу. Однак важливо відзначити, що ця послуга недоступна для абонентів IoT (Інтернет речей).

Друга послуга під назвою «Вдвічі більше» доступна абонентам з 18 липня по 30 вересня поточного року. За допомогою цієї послуги користувачі можуть подвоїти обсяг інтернет-даних, які надаються базовим тарифом. Окрім того, абоненти «Київстар» отримають 100 хвилин для дзвінків на інші мобільні та міські номери по Україні.

"Киевстар" и тарифы. Фото: скриншот YouTube-видео.
"Киевстар" и тарифы. Фото: скриншот YouTube-видео.

Популярні статті зараз

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

Все новости

При оплаті тарифу додаткові гігабайти будуть автоматично додані до тарифного плану користувача, додаткова плата за участь у даній акції не стягується. Перевірити наявність гігабайт та хвилин клієнтам зручно через мобільний додаток «Мій Київстар» або ввести код *222#.

Скористатися цією послугою зможуть навіть абоненти, які використовують тарифні плани з безлімітним інтернетом, оскільки вони також отримають бонусні хвилини. Крім того, контрактні підписники, як і раніше, матимуть змогу уникнути додаткової плати за послугу Turbo.

Ці нові послуги надають користувачам «Київстар» більше гнучкості та можливостей передачі даних, покращуючи їхню загальну мобільну взаємодію.