Мешканців України попередили, що з 1 березня 2023 року будуть серйозні зміни. Буде змінено не лише пенсійні виплати, а й виплати для військових.

Відповідну публікацію розмістили на порталі «trueua»

Насамперед важливо нагадати про індексацію пенсій у 2023 році. Вона пройде як завжди – 1 березня. Як каже влада, соціальна виплата для пенсіонерів буде збільшена на 19.7% у середньому. Це каже, що практично на кожного пенсіонера чекає надбавка у розмірі 400 гривень.

Щодо українських військових, то вони отримуватимуть виплати за те, скільки вони проведуть часу на лінії зіткнення з ворогом. Так, зараз йдеться про 100 тисяч гривень, але вони виплачуватимуть пропорційно до часу виконання завдань. Також українські військові можуть розраховувати на винагороду 50 тисяч гривень, якщо вони виконують бойові завдання у військових органах управління. 30 тисяч гривень отримуватимуть ті військові, які беруть участь у бойових діях, але не на лінії зіткнення.

Важливо повідомити, що срочники, курсанти, офіцери та ті, хто перебуває у військових частинах поза зоною бойових дій, більше не отримуватимуть 30 тисяч гривень.

Популярные статьи сейчас

Экоинспекция Полесского округа стала площадкой для диалога в рамках Всеукраинской программы ментального здоровья Елены Зеленской

Бесплатный отдых в Карпатах: украинцы могут насладиться роскошной тишиной за "просто так"

Проседание цен: традиционный украинский борщ становится дешевле

Высоко подняла юбочку и засветила полосочку на колготах: бесстыжая Maruv без белья показала стиль крольчихи

Все новости

Є думка, що деякі українські військові залишаться невдоволеними таким поворотом подій.

Будуть проблеми: Нафтогаз попередив, що треба зробити до 5 березня

Ви не зможете отримати субсидію: який борг за комуналку стане критичним

Морози та снігопади: погода у березні обіцяє сюрпризи українцям

Будуть проблеми: юристка розповіла про мобілізацію у селах