Напевно, всі українці пам'ятають гучний скандал із закупівлею продуктів для українських військових. Так ось стало відомо, що міністр оборони України Олексій Резніков безпосередньо має до цього відношення.

Цю новину розмістили на порталі новин «censor»

Є інформація про те, що головний редактор одного з найпопулярніших українських видань «Цензор» Юрій Бутусов вирушив до соціальної мережі для того, щоб звинуватити Олексія Резнікова у брехні, і не тільки. Так, це досить серйозна заява, яка приверне чимало уваги.

"Державна аудиторська служба визнала офіційно, що міністр оборони Олексій Резніков брехав, а ціни на яйця при закупівлі дійсно були завищені без жодних підстав. Тому ціни в нових контрактах знизили. Тобто завищення цін при закупівлі це факт. Але публічно продовжують брехати, і не визнають, що лише громадський резонанс та розголос змусили чиновників виправити ціни", - написав у своєму акаунті у Facebook Юрій Бутусов.

Окрім цього, Віталій Шабунін, який відомий як шеф Центру протидії корупції України, підтвердив, що Міністерство оборони України вказало у контрактах, що купувало одне яйце за 17 гривень. Ще він увів у ступор усю Україну, коли заявив, що лише за одного масово відомого розслідування було виявлено завищення цін у контрактах на суму понад 4 мільярди гривень.

Популярные статьи сейчас

Дела плохи: сколько дронов разрабатывает РФ по сравнению с Украиной

Общая мобилизация и повестки: все украинцы получат электронный код, теперь не спрятаться

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Не всім так пощастить: кому подовжать соцвиплати автоматично, а хто піде оббивати пороги соцзахисту

Будуть проблеми: Нафтогаз попередив, що треба зробити до 5 березня

"Будували плани, жили, мріяли": Alyona Alyona розповіла, що путін відібрав в українців