Як відомо, після вторгнення Росії на територію України військкомати почали називатися Територіальними центрами комплектування та соціальної підтримки. Так от тепер у так званих колишніх військкоматах будуть діяти нові правила та функції.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «Interneta»

Справа в тому, що у соціальній мережі оприлюднили оновлену інформацію, яка стосується роботи українських військкоматів. Так, це не просто чутки, оскільки це повідомлення посилається на заступника міністра оборони України Ганну Маляр.

«Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки (колишні військкомати) забезпечують важливу ділянку обороноздатності держави. Тому сьогодні на нараді обговорили, що потрібно оптимізувати у роботі ТЦК СП та як цього досягти. Розглянули та детально розібрали проблеми, за якими надходять скарги громадян», – заявили у соціальній мережі.

Важливі зміни було внесено після того, як було пройдено певний досвід за рік повномасштабної вони на території України. Так, тепер все відбуватиметься трохи по-іншому, оскільки внесено зміни нормативів, які потрібні для кращої роботи ТЦК СП. Також покращено процедуру укладання контрактів на службу та цивілізацію роботи ТЦК СП. Важливо відзначити, що дотримання прав осіб, яких закликають до мобілізації, вийшли на новий рівень. Ще з'явилися роботи ТЦК СП із родичами загиблих та безвісти зниклих.

Популярные статьи сейчас

Украинским пенсионерам изменят дату получения пенсий? В ПФУ дали важные разъяснения

Мир попрощался с заслуженным работником культуры Украины из Книги рекордов Гиннеса: его работы украшают Киев

Проседание цен: традиционный украинский борщ становится дешевле

"Творит всякую дичь": нагой сын главы Черкасской ОВА тусит в Париже, пока его отца обвиняют в коррупции

Все новости

Читайте також:

Не всім так пощастить: кому подовжать соцвиплати автоматично, а хто піде оббивати пороги соцзахисту

Будуть проблеми: Нафтогаз попередив, що треба зробити до 5 березня