Є інформація про те, що ПриватБанк вирішив змінити умови видачі грошей для своїх клієнтів. Так, є випадки, коли українці не можуть зняти зі свого депозиту свою валюту.

Цю новину оприлюднили на порталі «today»

Справа в тому, що Приватбанк вкотре змінив умови для зняття готівки. Державний банк знову не попередив своїх клієнтів про нововведення, через що виникли масові скарги на сайті Міністерства фінансів України.

Громадянин України повідомив, що він не зміг зняти гроші зі свого депозитного рахунку в Приватбанку. У нього стало менше 300 доларів, але зняти їх так і не зміг. Справа в тому, що Приватбанк без жодних попереджень зробив ліміт, який не дозволяє знімати кошти, якщо на депозиті клієнта менше 20 тисяч гривень.

"Все було добре до моменту, коли ПриватБанк змінив умови замовлення готівки. Тепер з якогось дива стало від 300$ і не менше. При зверненні на 3700 із запитанням, а якщо у мене сума менша, що робити? Мені сказав оператор: ну, можете побігати по касах, там буває валюта або збирати гроші до мінімуму. З якого дива неможливо забрати свою валюту?", - розповів обурений українець.

Популярные статьи сейчас

Николай Томенко объяснил абсурдность российских реалий: "Кирилл благословил нелегитимного Путина на «священную войну» до…2100 года"

Криптопирамида "DeHealth" тесно переплелась с криминалом: что известно о владельцах Анне Бондаренко и Денисе Цвайге

Общая мобилизация и повестки: все украинцы получат электронный код, теперь не спрятаться

Церковь запрещает: в какие дни нельзя печь Пасхальные куличи, названы благоприятные даты

Все новости

Варто зазначити, що у Приватбанку йому відповіли, що мінімальна сума готівки має бути не меншою, ніж 20 тисяч гривень, що дорівнює 300 доларам.

Читайте також:

Правила змінились: клієнти ПриватБанку скаржаться, що не можуть переказати гроші

"Три дні виявилося замало": ПриватБанк "вішує локшину на вуха" своїм клієнтам

"Без мене підняли..": ПриватБанк нахабно "обчищає" своїх клієнтів