Мешканців України потішили справжньою весняною погодою вже найближчим часом. Так, українські синоптики кажуть, що погода в Україні значно покращає.

Цю інформацію розмістили на порталі «24tv»

Незважаючи на те, що в нічний час ще відчуваються морози, українцям варто приготуватися до справжньої теплої весни. Очікується, що морози зникнуть вже днями, а на зміну їм прийде аномально тепла весняна погода.

Синоптик Ігор Кібальчич вирішив поділитися своїми прогнозами та розповісти, коли ж почнеться стабільне потепління. За його словами, у березні значного підвищення температури очікувати не варто, оскільки у середині місяця не виключено повторних морозів.

Ігор Кібальчич запевняє, що в середині березня не виключено значне зниження температури, проте це буде на дуже короткому проміжку часу. Холодно буде через вторгнення холоду з північного сходу ультраполярною траєкторією, а це натякає на морози в нічний час доби.

Популярные статьи сейчас

Николай Томенко объяснил абсурдность российских реалий: "Кирилл благословил нелегитимного Путина на «священную войну» до…2100 года"

Криптобиржа Plain Chain стала рассадником мошенников: кто стоит за сомнительными схемами

Общая мобилизация и повестки: все украинцы получат электронный код, теперь не спрятаться

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

Все новости

Також український синоптик порадував тим, що третя декада березня буде надзвичайно теплою. Так, наприкінці березня на півдні України очікується аномально тепла погода – до +20 градусів тепла.

"З цього моменту відновиться стійкий курс на весну", - сказав український синоптик Ігор Кібальчич.

Читайте також:

Стають делікатесом: важливі для життя продукти продовжують встановлювати цінові рекорди

"Ми повинні усвідомлювати…" Нафтогаз заявив про закінчення опалювального сезону

Березнева індексація: українці масово скаржаться на мізерне підвищення пенсій