У мережі розмістили дуже несподівану та дуже цікаву інформацію, в якій було порушено важливу тему. Справа в тому, що радник президента України Володимира Заленського повідомив, коли економіка України може повернутися на довоєнний рівень.

Відповідну інформацію надали на порталі новин «chasdiy»

Олег Устенко, який відомий як радник президента України, заявив, що на даний момент збитки України від ворога становить 750 мільярдів доларів. Однак, незважаючи на ці величезні цифри, Україна нібито може повернутися на довоєнний рівень лише через 2 роки. Важливо зазначити, що, за словами Олега Устенка, це є реальністю і після закінчення війни з Росією Україна зможе встати на ноги за 2 роки і навіть повернуться до довоєнних економічних показників досить швидко.

«Якщо додати туди ще так звану непряму шкоду, то сума перевищить 1 трлн доларів, це просто колосальні гроші. Кошти заходитимуть спочатку від заарештованих коштів російської федерації, це 300 млрд. доларів Центробанку РФ, плюс 150 млрд. доларів – це кошти, які є у російської номенклатури», - заявив радник президента України.

Крім цього, він торкнувся теми репарацій, і не тільки. Так, Олег Устенко вважає, що Росія покриватиме збитки, які завдала Україні під час свого повномасштабного вторгнення та всіх бойових дій.

Популярні статті зараз

Налагодили ласу схему: як пилять державні гроші у Вишневій міській раді

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Зеленський звернувся до українців через війну у Ізраілі

Лавочку прикрито: Нацбанк позбавив ліцензії термінали IBOX. Що чекає на клієнтів Monobank

Все новости

«Тобто умовно, якщо завтра закінчується війна, то на початок квітня плюс два роки економіка країни має повністю вийти на свій довоєнний рівень», - підсумував Олег Устенко.