У соціальній мережі розмістили скандальну інформацію про колишню дружину екс-першого заступника міського голови Каховки Олега Кожем'якіна. Справа в тому, що він був колишнім українським військовим, якого викрали росіяни ще рік тому. Однак його колишня дружина, як виявляється, вже одружена з окупантом із Чечні.

Відповідну інформацію розмістили в одному з облікових записів Twitter.

Ольга Кожем'якіна, яка вважається колишньою першою дружиною чиновника та військового з Каховки, пов'язала себе узами шлюбу з «кадировцем». Її колишнього чоловіка Олега Кожем'якіна у 2022 році викрали окупанти.

Окрім цього, Ольга Кожем'якіна нещодавно вирушила до соціальної мережі, щоб похвалитися спільними знімками з окупантом із Чечні, який став її новим чоловіком.

«Ольга Кожем’якина,перша,колишня дружина колишнього українського військового,екс-першого заступника міського голови Каховки Олега Кожем‘якина,якого рік тому викрадали російські окупанти,у себе в сторіз розмістила фотографію з російським окупантом із Чечні,за якого вийшла заміж», - повідомляеться у соцмережі.

Популярні статті зараз

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

"Все ненатурально, зубы вставные, другое лицо": Алла Пугачева изменилась до неузнаваемости

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Напевно, ця історія виведе з себе багатьох українців, оскільки колишня дружина колишнього заступника міського голови Каховки виявилася справжньою зрадницею. Вона навіть не збирається нічого приховувати і цинічно публікує сумлінні знімки зі своїм новим коханим окупантом, який вбиває українців.

Читайте також:

Укрзалізниця відмовляється демонтувати пам'ятники на честь росіян: як відреагують українці