Спортивна бабуся Андреа Саншайн хоче, щоб її послідовники відчували себе щасливими, здоровими та збудженими в цей Великдень. Вона поділилася своїм улюбленим рецептом з афродизіаком з цієї нагоди.

Дані кадри Андреа Саншайн розмістила у своєму акаунті в Instagram.

Отже, на цей Великдень Андреа Саншайн поділилася рецептом підвищення лібідо, який допоможе вам налаштуватися на веселощі.

Вона поринула у святковий настрій, одягнувши чорне трико та заячі вушка, а потім поділилася своїм рецептом білково-шоколадного пудингу.

Десерт з афродизіаком включає 200 г високоякісного шоколаду, сухе знежирене молоко, кокосове молоко, сироватковий протеїн та ягоди.

Популярні статті зараз

Нові «договорняки» ДСНС в Переяслав-Хмельницькому по «схематозу» впровадження систем оповіщення

Бренді та вино з лохини: українські фермери вийшли на новий рівень переробки ягід

"Рабочий на шахте, на стройке": звезда Instagram Анастасия Покрищук матерится не по-детски

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Бразильська красуня, яка живе в Лондоні, вважає, що це набагато приємніше, ніж традиційні крашанки.

Андреа сказала: «Це найкращий великодній рецепт, який ви знайдете, і я говорю не лише про смак. Сироватковий протеїн робить його набагато кориснішим, а шоколад підвищує лібідо і приносить задоволення… Сьогодні можна спробувати одне з найкращих великодніх яєць».

Спортивна бабуся також попередила своїх послідовників, щоб вони не "обжерувались". Вона рекомендує вживати ласощі у помірних кількостях та відвідувати тренажерний зал, щоб залишатися у формі.

Андреа сказала: «Важливо не втрачати фокус на вправах і дбати про їжу. Це пріоритет. Ви можете споживати менше калорій та насолоджуватися побаченням, присвяченим солодощам без почуття провини».

Гламурна бабуся, до якої пристають чоловіки вдвічі молодші за неї, не єдина впливова жінка, яка проводить Великдень, хитаючи залізо.

Вона сказала: «Моя великодня неділя буде у тренажерному залі з моєю щоденною фітнес-програмою. І робити це як кролик».