З'явилася інформація про те, що СБУ затримала у Хмельницькому проросійського пропагандиста, який закликав поділити Україну. Так, ще до початку повномасштабного вторгнення Росії він був у складі політичних піарників, які були під Медведчуком.

Відповідні дані повідомила прес-служба СБУ.

Цей зрадник спочатку починав як людина, яка розкручувала Мадведчука як «миротворця чутого у Москві». Так, шістка кума терориста Путіна публікував різноманітні пости, де просував пропаганду та звеличував Медведчука.

Важливо зауважити, що ще 2020 року він особисто зголосився працювати в російське інформаційне агентство під назвою «News-front». Воно було зареєстроване в окупованому Криму.

СБУ
СБУ

Популярні статті зараз

Зловмисники спаплюжили катер інспекторів Держекоінспекції: згоріли двигун та обладнання

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

Церква забороняє: в які дні не можна пекти Паски, названі сприятливі дати

Все новости

Вже після того, як Росія пішла повномасштабною війною на Україну, цей пропагандист та зрадник жив у Хмельницькому. Він розповсюджував пропагандистські пости в соціальних мережах, де засуджував українську владу і ставив під сумнів визнані кордони України. Так, він виявився справжнім колаборантом, який «ділив» кордони України та підтримував РФ.

Наразі відомо, що йому вже пред'явлено підозру у державній зраді. Це свідчить, що зрадник має бути покараний повною мірою.

Варто зазначити, що українці не пройшли повз цю новину і вирушили до розділу з коментарями.

«Пора цих с*к прилюдно знищувати,щоб інші бачили що з ними буде в разі чого», «Цепочка до шиї, гостра лопата, Окопи на Бахмуті, Виховування любові до України, Слава Україні, Хто не з нами той проти нас», - пишуть відгуки українці.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів