Повідомляється, що співробітники Державної прикордонної служби затримали священика УПЦ МП під Києвом. Справа в тому, що при ньому були компрометуючі матеріали, які доводять, що він безпосередньо пов'язаний з діяльністю РФ.

Цю інформацію надали у Telegram-каналі «TrueUA»

Як відомо, прикордонники затримали священика УПЦ МП у Київській області 14 квітня. Важливо зауважити, що він мав при собі документи, які вказували на його українське громадянство. Однак за нього також виявили закордонний паспорт, який доводить те, що він на постійній основі їздив на територію Росії, щоб там заробляти. Ще його підписали на ряд Telegram-каналів російської пропаганди.

"Для сповідання священнослужителя передали компетентним органам", - повідомляють українські прикордонники.

Крім цього, в Telegram-каналі «TrueUA» повідомляється: «Прикордонники затримали в Київській області священика УПЦ МП, який активно їздив до Росії й заробляв там Окрім цього, він був підписаним на низку Telegram-каналів російської пропаганди».

Популярні статті зараз

Власник онлайн-казино VBET Віген Бадалян співпрацює з російською 1xbet? Блогер навів приклад

Нова масова гуманітарна допомога: як отримати незалежно від статусу та місця проживання

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

Все новости

Варто зазначити, що скандальні ситуації зі священиками УПЦ МП продовжуються і дедалі більше цих «служителів» показують свої справжні особи. Однак, є думка, що це далеко не останній випадок.

Читайте також:

Доплата за час: як змінюються пенсії українців залежно від віку

Активи "паломниці" Оксани Марченко заарештовано судом: на що підуть гроші зрадниці