УПЦ МП виділила для своєї охорони спеціальну кімнату в Лаврі. У цій кімнаті стоять старовинні двері XVIII століття, які перетворили на мішень для ножів.

Данную информацию и кадры предоставили на странице «Міністерство культури та інформаційної політики України» в Facebook.

Як відомо, було проведено огляд Ліври. У ході цієї процедури було виявлено жахливі речі: сильні пошкодження старовинних дверей XVIII ст. Так, у неї просто метали ножі. Однак на дверях можна помітити і наручники, що висять, які викликають у деяких людей особливі побоювання.

Сутичка в Лаврі: скрін з відео
Сутичка в Лаврі: скрін з відео

«Що лишає після себе «рускій мір» та його прихильники — наслідки говорять самі за себе На відео — приміщення охорони, яким користувалися УПЦ МП. На власні очі можете побачити наручники на дверях. Стародавніх дверях XVIII століття, що використовувались як мішень для кидання ножів. Про це повідомив в.о. директора Національний заповідник Києво-Печерська лавра Maxym Ostapenko», - підписана публікація у соціальній мережі.

Популярні статті зараз

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Загальна мобілізація та повістки: усі українці отримають електронний код, тепер не сховатися

Лавочку прикрито: Нацбанк позбавив ліцензії термінали IBOX. Що чекає на клієнтів Monobank

Все новости

Варто зазначити, що такий поворот подій може спричинити справжній скандал, бо в такому приміщенні робити такі речі – справжнє варварство.

Читайте також:

"Які знання отримають наші діти": українцям розповіли про раптове скорочення предметів у школах

Справжнє літо: синоптики повідомили, коли в Україні буде вище 20 градусів тепла