Досвідчені люди, які займаються городом, чудово знають, що є такі рослини, які можуть знищити врожай через так зване погане сусідство. Однак причини можуть бути різними – хвороби та шкідники. Але зараз йтиметься про корисні поради, які розповідають про шкідливих сусідів на городі.

Цю інформацію надали на порталі новин «obozrevatel»

Експерти кажуть, що врожай буде зруйнований, якщо на ньому посадити дві різні культури рослин. Так, є такі рослини, що руйнують життєдіяльність практично будь-якого овочу.

Город: скрін із мережі
Город: скрін із мережі

Зараз йтиметься про фенхель та полин, які настійно не рекомендується садити на городі, де вирощуються овочі. Справа в тому, що ці дві небезпечні для овочів рослини завдають серйозної шкоди іншим насадженням. Фенхель особливо небезпечний для помідорів, квасолі та кмину. Якщо говорити про полин, то він дуже небезпечний для всіх овочів.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Овощи. Фото: скриншот YouTube-видео
Овощи. Фото: скриншот YouTube-видео

Проте є й сприятливі сусіди – пари для висадки поряд. Наприклад, морква та цибуля, вони захищають один одного від шкідників, так само як і капуста та селера. Поєднання базиліка та помідорів теж допоможуть один одному справлятися зі шкідниками, а огірки та кукурудза чудово плетуться. Так само можна сказати про квасолю і кукурудзу. Помідори та капуста – теж відмінні сусіди.