Українцям повідомили, що на території нашої країни можуть ухвалити закон про розширення прав не лише одностатевих, а й різностатевих пар. Так, це говорить про те, що шлюби ЛГБТ можуть стати законними.

Цю публікацію розмістили на порталі «РБК-Україна»

Зараз йтиметься про так зване громадянське партнерство.

Громадянське партнерство – домовленість, визнана юридично. Йдеться про те, що нагадує шлюб, проте цей проект призначений для того, щоб забезпечити визнання одностатевих пар законом. Але законопроект №9103 може набрати чинності для того, щоб дати більше прав і для різностатевих пар.

Люди, які запропонували цей проект, кажуть, що громадянське партнерство нібито одне й те саме, що й громадянський шлюб, але він оформлений за правилами з певними обов'язками. Варто одразу зазначити, що такі пари не зможуть усиновити дитину чи приймати над нею опікунство.

Популярні статті зараз

Шестопалов та його Z-Solutions: Як шахраї злочинними шляхами виманюють гроші в українців

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

Скрін: itd.rada.gov.ua
Скрін: itd.rada.gov.ua

Завдяки цьому проекту громадянське партнерство дає такі переваги: ​​володіння спільним майном, його наслідування, отримання соцвиплат від держави, якщо з партнером щось станеться. Також надаються права, якщо партнер помер.

Як повідомляється, ці пункти можуть бути важливими для військових чоловіків. Саме через це у 2023 році у березні місяці з'явилася електронна петиція, яка має підтримати цей проект.

"Одностатеві партнери не можуть прийняти рішення щодо лікування свого партнера або партнерки, якщо він або вона були поранені і не можуть прийняти такі рішення самостійно, або в гіршому випадку, якщо він або вона загинули, не можуть розпоряджатися його, її тілом, отримати спадщину за пільговими умовами отримати соціальний захист з боку держави, як це передбачено для сімей військових чи постраждалих від війни", - розповів про петицію автор Петро Жеруха, який є військовослужбовцем.

Скрін: petition.president.gov.ua
Скрін: petition.president.gov.ua

Важливо зазначити, що на сьогоднішній день петиція набрала необхідну кількість голосів, а це говорить про те, що президент України Володимир Зеленський має її розглянути.