Стало відомо, що NovaPay вже отримала ліцензію від НБУ, яка надає право на розширені можливості компанії. Ще Нова пошта вже розповіла про запуск нової мобільної програми та про те, що вони зможуть відкривати рахунки для своїх клієнтів.

Цю новину повідомили на порталі «gsminfo», посилаючись на дані НБУ.

Важливо повідомити, що Нацбанк вже включив до Реєстру платіжної інфраструктури NovaPay. Це говорить про те, що компанія зможе контролювати рахунки клієнтів.

"Новая Почта". Фото: скриншот YouTube-видео.
"Новая Почта". Фото: скриншот YouTube-видео.

Крім цього, NovaPay після ліцензії зможе надавати такі послуги: зарахування грошей на рахунки клієнтів, різноманітні функції з відкриття, закриття та обслуговування рахунків, однак до електронних гаманців у них не буде доступу. Також вони можуть бути в курсі коштів, які є на карті. Ще є можливість виконувати платіжні операції з власними засобами з рахунку або на рахунок клієнта. Надавати кредитні гроші та проведення з ними операцій теж тепер можливо. З'явився доступ до емісії платіжних інструментів та/або здійснення еквайрингу платіжних інструментів та переказ грошей без відкритого рахунку.

Популярні статті зараз

Гральний бізнес заганяють у тінь: замість податків та донатів – хабарі та відкати

Криптобіржа Plain Chain стала розсадником шахраїв: хто стоїть за сумнівними схемами

На межі виживання: в Україні склався плачевний сценарій

Дихати все важче: українці не зможуть працювати без цього документа

Все новости

Зазначається, що після отриманої ліцензії НБУ, NovaPay має право надавати послуги фізичним особам та бізнесу. Це говорить про те, що популярна в Україні компанія хоче випускати картки для користувачів їхніми послугами та обслуговувати бізнес та кредитувати клієнтів.

Новая почта. Фото: скриншот YouTube-видео
Новая почта. Фото: скриншот YouTube-видео

Стверджується, що ця процедура буде вигідною для активних користувачів Нової пошти. Це зможуть оцінити ті люди, які не мають відношення до логістики, особливо у такий непростий час.

Ці послуги вже будуть доступні у відділеннях НП та у спеціальному мобільному додатку вже до кінця 2023 року.