Є інформація про те, що на території України під час воєнного стану значно зріс рівень тіньового продажу алкоголю та тютюнових виробів. Так, це говорить про те, що безакцизної продукції дедалі більше, тобто фальсифікату.

Про це повідомляється на порталі «agronews»

Данило Гетьманцев, який є представником Комітету з фінансів, податкової та митної політики, заявив про досить проблемну ситуацію на українському ринку спиртних напоїв та тютюнових виробів. За його словами, нелегальний спирт останнім часом став практично вдвічі дешевшим, а це натякає на серйозні наслідки.

Алкоголь. Фото: скриншот youtube-видео
Алкоголь. Фото: скриншот youtube-видео

Крім цього, нардеп попереджає, що за фактом офіційний обсяг виробництва спиртного та «тютюнки» набагато вищий від реального. Це означає, що не вся спиртна продукція може потрапляти на легальний український ринок.

Популярні статті зараз

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

«Ми рекомендуватимемо Державній податковій службі, митниці, правоохоронним органам разом провести контроль виробництва спирту, тютюнових виробів, палива. Вони мають провести заходи щодо контролю, перевірити хронометраж на всіх підприємствах», - каже чиновник.

Сигареты. Фото: скриншот YouTube-видео.
Сигареты. Фото: скриншот YouTube-видео.

Також він попереджає, що якщо ці дії не допоможуть, що будуть впроваджені більш серйозні рішення, які зазнають серйозних наслідків.