Відомо, що існує документ, у якому йдеться про перевірку валідації даних, персональних відомостей та правомірність надання пенсій українцю. Так, це говорить про те, що після цих процедур деякі українські пенсіонери можуть залишитись без соціальної допомоги від держави. Про цей проект було повідомлено на порталі Федерації профспілок (ФПУ).

Важливо повідомити, що проект під назвою «Про затвердження Методики верифікації пенсійних виплат та щомісячного довічного грошового утримання» надає право на перевірку пенсіонерів України. Зараз йдеться про дані людини та про її персональні відомості.

Пенсионер. Фото: скриншот YouTube-видео
Пенсионер. Фото: скриншот YouTube-видео

Справа у тому, що у зв'язку із цим законом пенсіонерів можуть позбавляти пенсій. Однак виплат позбавлять лише у тому випадку, якщо: є помилка у прізвищі, якщо дані підроблені, якщо пенсіонер тривалий час проживає за кордоном. Також українця пенсійного віку буде позбавлено виплати, якщо він не забирає свою пенсію протягом 6 місяців або якщо громадянин - переселенець і він змінив місце проживання.

Виплати: скрін із мережі
Виплати: скрін із мережі

Популярні статті зараз

Мільярдна контрабанда під прикриттям кондитерського бізнесу: за які гроші Геннадій Вацак купує собі Rolls-Royce та Bentley

Микола Томенко пояснив абсурдність російських реалій: "Кіріл благословив нелегітимного Путіна на «священну війну» до…2100 року"

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

Все новости

Важливо зауважити, що Міграційна служба моніторить перетин українського кордону, а це говорить про те, що ПФУ отримує відповідні відомості.

Читайте також:

"Це величезна сума": українським пенсіонерам повідомили, скільки їм не доплатили

Обмінники в Україні перестали брати деякі купюри: які банкноти "втратили актуальність"

Потужна пенсія за вислугу років: пенсіонери України можуть отримувати понад 20 тисяч гривень