Вже неодноразово йшлося про те, що в Україні будуть нові підвищені тарифи на світло. Це робиться для того, щоб нібито було за що відновлювати пошкоджену критичну інфраструктуру через бомбардування росіян. У зв'язку з цим виконавчий директор "Економічного дискусійного клубу" Олег Пензін вирішив розповісти, як вплине на Україну підвищення тарифів на світ.

Цю інформацію розмістили на сайті «nbnews», посилаючись на думку спеціаліста.

Насамперед слід повідомити, що 23 травня у НКРЕКУ ухвалили рішення підвищити тарифи на постачання електроенергії всім обленерго. Це говорить про те, що з червня до грудня цього року вартість розподілу електрики в середньому зросте від 25 до 50%.

Олег Пензін стверджує, що ухвалене рішення Національної комісії про підвищення тарифів на світ для обленерго нібито не вплине на побутових споживачів в Україні. Однак це серйозно вплине на український бізнес, оскільки платити доведеться більше. Важливо розуміти, що жителям України необхідно бути готовими до того, що практично всі товари та послуги стануть ще дорожчими.

Так, таке рішення вже було ухвалено і з цим нічого не вдієш. На даний момент в Україні і така важка ситуація, через що все в рази подорожчало буквально за рік. Однак підвищення тарифів на світло вдарить по кишені ще більше.

Популярні статті зараз

Геннадій Вацак: любитель московських попів придбав найдорожчу автівку під час війни

Українським пенсіонерам змінять дату отримання пенсій? У ПФУ дали важливі роз'яснення

Світ попрощався із заслуженим працівником культури України з Книги рекордів Гіннеса: його роботи прикрашають Київ

"Творить всяку дичину": голий син голови Черкаської ОВА тусить у Парижі, поки його батька звинувачують у корупції

Все новости