Експерти із захисту прав споживачів заявили, що на території нашої держави було виявлено небезпечний продукт. Його можуть продавати як на ринках, так і в будь-яких магазинах та супермаркетах.

Цю інформацію із попередженням розмістили на сайті «nbnews», посилаючись на заяву Головного управління Держпродспоживслужби України .

Зараз йтиметься про популярний продукт, який усі вважають здоровою їжею. Однак в Україні було виявлено оброблений шкідливими речовинами броколі. Так, цей імпортний овоч може бути небезпечним для здоров'я людини.

Брокколі: скрін із соцмережі
Брокколі: скрін із соцмережі

Як повідомляється в Головному управлінні Держпродспоживслужби України, на український ринок потрапив брокколі, заражений хлорпірифосом. Ця токсична речовина потрібна для того, щоб знищувати комах. Якщо цей хімічний препарат потрапить в організм людини, це спричинить сильне отруєння, судоми, скрутне дихання і навіть смерть.

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Як із черствої Паски приготувати традиційну українську страву: просто і дуже смачно

Криза олійно-жирової галузі: чим загрожує українцям високий експорт соняшника

"Матерь божья": полностью голая Даша Астафьева прикрыла свои прелести одними листочками

Все новости

«До Головного управління надійшло інформаційне повідомлення системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах #RASFF від 5 червня 2023 року №2023.3251-fup2 стосовно виявлення хлорпірифосу у заморожених суцвіттях броколі що експортувались з Польщі (постачальник: Prosto Frosto Sp. z o.o., Katowice) в Україну (отримувач: ПП «Здоровий продукт», вул. Тростянецька 47/154, м. Київ, 02175)», - попередили українців.