Повідомляється, що на території України вже відновили повноцінні перевірки лічильників. Так, наразі розпочалася масова перевірка приладів, що говорить про те, що деяких українців можуть оштрафувати на десятки тисяч гривень.

Дану інформацію розмістили на сайті «obozrevatel» та соціальних мережах.

Штраф загрожує в тому випадку, якщо українець втрутився в роботу обліку або навіть не зберіг акти про ремонти. Сума штрафу може бути колосальною – десятки тисяч гривень. Однак можуть оштрафувати на шалені гроші навіть українців, які ні в чому не підозрюють.

«В Україні масово перевірять лічильники: кому загрожує багатотисячний штраф. Вже цього місяця комунальники знову ходитимуть по домівках і зніматимуть лічильники на повірку. Якщо будуть пошкоджені пломби або не збереглися квитанції по ремонту можуть зачислити декілька десятків тисяч гривень боргу за комуналку. Страх дитинства №1 повертається», - повідомдяється у популярному месенджері.

Скрин публікації в Telegram
Скрин публікації в Telegram

Популярні статті зараз

Розкрадання, корупція та аморальна поведінка: Зеленський відповів про петицію щодо звільнення Бугрова

Криптопіраміда "DeHealth" тісно переплелася з криміналом: що відомо про власників Анну Бондаренко та Дениса Цвайг

Справи погані: скільки дронів розробляє РФ порівняно з Україною

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Важливо повідомити про те, що оштрафувати можуть навіть у тому випадку, якщо людина і не думала сфальшувати показання лічильника.

Адвокат Роман Симутін вирішив розповісти українцям про дуже неприємний випадок. Так, комунальники одного разу донарахували українцеві 60 тисяч гривень через плутанину з пломбами. Житель України замінив свій лічильник ще у 2007 році та комунальники склали акт. Однак через цілі роки цей лічильник перевірили і нібито виявили порушення за те, що пломба була поставлена ​​пізніше, ніж сам прилад.