Скандального українського бізнесмена і політика, одного з акціонерів "Конверсбанку", співвласника київського бізнес-центру 101 Tower, директора ТОВ "Київоблжилбуд", а також народного депутата з "ОПЗЖ" Вадима Столара помітили за кордоном. Та він втік із України, щоб нібито вирушити на "дипломатичну місію".

Цю інформацію опублікували в українських соціальних мережах, посилаючись на фотографії Столара у Сенаті разом із відомою подружкою Медведчука.

Повідомляється, що скандальне українське надредство з "ОПЗЖ" було помічено у Франції з подружкою Віктора Медведчука Наталі Гуле. Навіть незважаючи на те, що вона є сенатором Френації, ця жінка – справжній проросійський рупор.

Столар на зустрічі із подругою Медведчука
Столар на зустрічі із подругою Медведчука

"Столар зараз у Франції. Йому вдалося з‘їб*тися під приводом «дипломатичної місії». У Сенаті зустрівся з проросійським рупором Наталією Гуле. Вона давня подружка медведчука", - підписано публікацію в соціальній мережі.

Популярні статті зараз

Сильний удар по українцям: влада готує несподіваний "сюрприз"

"Щедрість за рахунок громади": мер Львова Садовий виділив мільйони на комфорт своїх колег, куди пішли гроші

Безкоштовний відпочинок у Карпатах: українці можуть насолодитися розкішною тишею за "просто так"

"Главное, что я влезла в эсочку": звезда "1+1" Лидия Таран восхитила точеной фигуркой в ярком наряде

Все новости

Скрін посту у Telegram
Скрін посту у Telegram

На даний момент немає жодних подробиць про їхню зустріч. Однак те, що Столар проводить зустрічі із сенатором у Франції, викликає чимало запитань. Особливо якщо враховувати те, що Ґуле – давня подружка путініста Віктора Медведчука.

Також питання є до того, як цей український 40-річний чиновник виїхав за кордон під час воєнного стану в Україні.